Παροχές

Σπιτικό φαγητό που βασίζεται στη Μεσογειακή διατροφή. Το εβδομαδιαίο διαιτολόγιο καλύπτει τις ανάγκες της πλήρους και ισορροπημένης διατροφής των παιδιών, ενώ τα υλικά είναι αυστηρά επιλεγμένα σε ό,τι αφορά την ποιότητά τους. Η παρασκευή του φαγητού των παιδιών γίνεται μέσα στις εγκαταστάσεις του Σταθμού με αυστηρή τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής.
Οι γονείς καθημερινά παραλαμβάνουν μέσα από την τσάντα των παιδιών τους ένα ημερήσιο δελτίο που αφορά την διάθεση , το πρωινό και το μεσημεριανό του κάθε παιδιού. Ταυτόχρονα , υπάρχει διαρκής ενημέρωση με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για τις δράσεις του σχολείου και λοιπές ανακοινώσεις. Οι γονείς μπορούν πάντα να τηλεφωνήσουν στο σχολείο για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση. Οι συναντήσεις γονέων δασκάλων γίνονται ανά δύο μήνες. Σε αυτές οι γονείς ενημερώνονται για την πρόοδο του παιδιού τους και συζητούν θέματα που μπορεί να τους απασχολούν στο σπίτι ή που υπάρχουν στο σχολείο.
Στο πλαίσιο της προληπτικής ιατρικής ο παιδίατρος επισκέπτεται τα παιδιά τακτικά και ο οδοντίατρος κάθε 6 μήνες. Παράλληλα υπάρχει στενή συνεργασία με παιδοψυχολόγο και λογοθεραπεύτρια, για να εξασφαλίζεται η έγκαιρη διάγνωση πιθανών προβλημάτων και η περαιτέρω αντιμετώπισή τους.
Μεταφορά των παιδιών με ιδιόκτητο σχολικό λεωφορείο, το οποίο παραλαμβάνει και παραδίδει τα παιδιά με ασφάλεια στην πόρτα του σπιτιού τους.
Τα παιδιά είναι ασφαλισμένα με συμβόλαιο ασφαλιστικής εταιρείας από την ώρα που φεύγουν από το σπίτι τους μέχρι την ώρα που επιστρέφουν.
Το σχολείο μας λειτουργεί με βάση τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας. Στις ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε φροντίζουμε όσο το δυνατόν πιο ήπια να μυήσουμε τα παιδιά στις καινούριες μας συνήθειες ( πιο συχνό πλύσιμο χεριών, τήρηση αποστάσεων , χρήση μάσκας από το νηπιαγωγείο, συχνή θερμομέτρηση). Ταυτόχρονα το προσωπικό μας είναι πλήρως εμβολιασμένο και υποβάλλεται εβδομαδιαία σε διαγνωστικά τεστ. Κατά την διάρκεια των γευμάτων τα παιδιά διατηρούν αποστάσεις στην τραπεζαρία και η φροντίδα τους από την δασκάλα γίνεται με χρήση γαντιών και μάσκας.